Torsdag

Hej hej hallå!

Ikväll står det packning på schemat. Efter jobbet åkte jag en sväng på stan och fixade lite grejer inför helgen. Men jag måste ändå ut till Birsta innan vi åker imorgon. Så går det när utbudet i stan blir mindre och mindre.

Utöver mössa och vantar med mera som jag köpte inför helgen, så fick även den här följa med hem. Och det doftar så gott.

Nu har jag nog skördat tomtarna en sista gång. Nästa år måste jag försöka få tag i tomater som mognar tidigare. Goda är dom i alla fall.

Nu ska jag gå ut och se hur det går för Jens. Han lär ju stå på den där ställningen hela kvällen, så det slutar nog med att jag packar åt honom också.

Imorgon efter lunch drar vi! Det ska bli ljuvligt med fjälluft. Hoppas på att höstfärgerna är minst lika vackra där som här hemma, och att regnet håller sig borta. Sen hoppas jag på att vi hittar en fjällbäck så vi kan fylla våra kåsor med iskallt vatten. Hör ni vilken romantiserad bild jag har av det här med fjällvandring? Bara därför kommer det väl sluta med skavsår, stukade fötter och regn. Prognosen ser ändå okej ut, så det är bara att hoppas på det bästa ⛰

Hej svejs!

Allmänt | | Kommentera |
Upp