Onsdag

God kväll! 

Att komma hem i tid och inte behöva göra mat gör så himla mycket. Vi har hunnit skotta, städa och slökollat på ett avsnitt av Det sitter i väggarna, och klockan är bara sju. Skönt! 

Men jag valde bort både löpningen på lunchen och ikväll. Jag tänkte att det vore trevligt att springa utan snökaos för en gång skull. Nya tag på söndag 💪🏼 Men redan i morgon blir det dock träning igen. Sen är det helg! 

Jens och Emil har lovat att bjuda mig och Lisa på middag. Vi lurade ju nämligen Lisa att dom skulle göra det den lördagen när vi hade Lisas babyshower. Så det var ju synd för att att dom åkte på det ändå. Mindre synd om mig och Lisa ✌🏼Blir det tacos igen, kommer jag dock vänligt med bestämt tacka nej till mat. 

I natt och i morgon varnar dom för snökaos. Så jag tog hem datorn idag, så att jag kan sitta hemma i morgon om det behövs. Jens måste ju och för sig ändå till jobbet, så nog skulle jag väl komma dit på ett eller annat sätt ändå. Vi får se hur det blir helt enkelt.

Nu ska jag sätta mig och välja ut några låtar till träningspasset jag ska sätta ihop. Ja det blev så till slut, men det ska bli kul faktiskt 🙌🏼  I mars ska jag ha mitt första pass. 

Hörs, hej! 
Allmänt | | Kommentera |
Upp