Tisdag

Halsen verkar ha gett med sig. Eller så förtränger jag den. Hur som helst så ska jag träna ikväll. Vi får väl se vad halsen säger om det. 

Igår gick jag upp och la mig tidigare än vanligt för att jag tänkte att jag skulle hinna läsa lite. Har inte ens läst en tredjedel av boken och snart måste den lånas om igen. Jag gick i alla fall upp vid åtta, läste typ två rader och sedan sov jag. Gjorde två nya försök, men det var kört. Det var lika bra att lägga i från mig boken. Jag sov därefter mellan halv nio och sex. Så skönt! Det behövdes, men jag var ändå trött när klockan ringde. 

Jag sov stenhårt i alla fall. Jag brukar nämligen ganska ofta vakna på nätterna, men det gjorde jag inte i natt. Och dessutom har jag drömt massor, som jag också fortfarande minns. 

Jag drömde att Jens ville göra slut, av massa olika anledningar. Jag var helt hjärtekrossad. Sen visade det sig att han skulle vara polisen infiltratör i ett år och han inte ville att jag skulle råka illa ut. Men jag hade ändå ont i hjärtat när jag vakande. 

Ja jag vet, det är helt ointressant att läsa om andras drömmar. 

Nåväl,, nu ska jag byta om och bege mig mot träningen. 

Hejs! 


Allmänt | | Kommentera |
Upp