Tisdag

Hej! 

Just nu sitter jag vid Ingrids sida av sängen. Hon somnade precis, men jag tycker det är mysigt att sitta här. Det är så mysigt att natta Ingrid. Hon lyser upp som en sol när man läser för henne, och sen brukar hon somna hon ganska snabbt efter det. Speciellt nu när vi försöker dra ner till två sovstunder per dag istället för tre. 

Vi påbörjade medicineringen för både Karin och Ingrid förra veckan, och det märks ganska tydligt att Ingrid är tröttare och mer orkeslös 😔 Men det är väl som det är. Annars går det bra med medicinen, förutom att det är sjukt drygt att dom ska ha tre doser om dagen, och det är ju inte alltid det blir samtidigt, så vi ska komma ihåg sex olika tillfällen. Dom tar ju flytande medicin nu när dom är så liten och innan dom kan börja med tabletter. Men det lär det ju dröja. Nästa vecka ska vi tillbaka till sjukhuset och spendera ytterligare 4 timmar där. Karin vägrade medicinen första dagarna, men nu efter en vecka går det helt okej ändå. Vi fick muta henne med både glass och godis dom första dagarna. 

Påsken har passerat 🐣 Påskafton bjöd på sol annars regnade helgen bort. Men skönt ändå att ha några lediga dagar tillsammans. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Älskade barn, bästa i hela världen ❤️❤️❤️
Allmänt | |
Upp