Måndag

Hej! 

Nu har Jens dragit till Lidsjöberg och blir borta till torsdag 😬😳 Det var lite motvilligt från hans sida, jag går ju trots allt in i vecka 37 på torsdag. Jag har dock en magkänsla av att den här tösen inte kommer titta ut lika tidigt som Karin, så jag tjatade på honom att åka ändå. Han är värd liten ensamfiske.

Helst av allt vill jag ju såklart att han är hemma, men jag och Karin har redan planer för veckan, så det kommer bli toppen. Karin spenderade till exempl eftermiddagen hos sin faster Eja (Linnea) där hon träffade nya kompisar 🥰 Medan hon var borta hann jag laga mat inför kommande dagar. Guld värt. Det är vanligtvis svårt att laga mat när man ensam med Karin, men nu är det i princip omöjligt, eftersom hon typ tar ihjäl kattungarna så fort man vänder ryggen till. Hon försöker nog bara snäll, lyfta dom och pussa dom. Men hon är ALLDELES för hårdhänt. Katterna har precis fått flytta ner, så jag hoppas att hon kommer ledsna på dom så småningom, annars blir det sju jobbiga veckor (kattungarna flyttar alltså vid 12 veckors ålder) för mig framöver. Oh lord, blir svettig av att tänka på det. Katter, nyfödd bebis och Karin. Bra planerat Susanne 🙂😓

I morgon ska vi vara med pappa och Alma. Eventuellt blir det en loppistur, eller så hittar vi på nåt annat. Det återstår att se. Jag är vara glad över att vi lämnar huset och katterna i fred. 

(null)

(null)

Här är mina senaste loppisköp. Jag behöver verkligen inte mer grejer. Och nu när jag har hittat ett klädskåp till Karins nya rum, så känner jag mig nöjd. Tack till Emma som tipsade mig om skåpet 🙏🏻 Egentligen tror jag att det hade varit snyggast med ett omålat skåp i mörkt trä, men nu har jag bestämt mig för att måla om det här till grönt istället. Jag hoppas att det blir bra. 

(null)

God natt! 

Allmänt | | Kommentera |
Upp