Lördag

God morgon! 

Karin är vaken, men jag orkar inte gå in och hämta henne än. Snart börjar hon gnälla och då är det dags att dra sig ur sängen. Halv sex är lite väl tidigt att kliva upp en lördag kan jag tycka 😴  Tänk om hon bara eeen gång kunde skrälla och vakna vid sju en lördag. Är det för mycket begärt? 🙈  

Det som är lite jobbigt med Karin är också att hon är på dåligt humör och jättegnällig tills hon har fått frukost. Så det går liksom aldrig att äta en lite senare frukost. Jag ska testa hämta henne och se om hon vill ligga och mysa en stund. Tror dock inte det, det är så ljust här inne i vårt sovrum. Vi får hoppas att hon vill kolla på lite barnprogram istället, så Jens får sova lite till. 

Och tranorna på det. Dom älskade tranorna är tillbaka och låter varje morgon 🙂🙂🙂 ❤️🎉 

Idag ska vi åka och hämta en bil. Vi ska nämligen byta ut Passaten. Jag kan inte räkna hur många gånger vi har lämnat in den sen vi köpte sen. Det har varit mycket strul om man säger så. Trots det så känner jag en hatkärlek till den där bilen. Det är såå bra i övrigt. Hade lätt kunna köpa samma märke igen, fast en nyare modell. Men det blir ett helt nytt märke för oss denna gång. Mer om det en annan dag. 

Hörs! 


Allmänt | | Kommentera |
Upp