Lördag

Det här är den jobbigaste förkylningen jag har varit med om på bra länge. Jag brukar sällan ens behöva använda nässpray när jag är förkyld, men i natt när den tog slut har jag inte kunnat andas alls genom näsan. Jag har gjort av med cirka 350 näsdukar dom senaste dagarna och jag känner ett ständigt tryck över tinningarna/käkarna. Kan det bara ge med sig någon gång? Det känns inte ens bättre idag än vad det gjorde i måndags. Och stackars Ingrid är fortfarande snorig. Annars har hon bjudit på en ganska bra natt ändå. Det betyder inte att jag har sovit bra bara för det…

Hon åt vid 22 när vi gick och la oss, sen vid 00, 03 och 06. Det är väl som vanligt ungefär. Jag har bytt 2 blöjor under natten, MEN hon har faktiskt sovit vidare efter varje matning. Folk verkar tro att det jobbiga är att hon vaknar ofta och vill äta, och ja, det är väl inte superroligt såklart. Men det jobbiga är ju när hon vägrar somna om efter att hon har ätit, så att man måste ligga där och försöka hålla henne nöjd i någon timme innan man får somna igen. Men det slapp jag i natt. 

I jämförelse med Karin så är hon faktiskt nöjdare med livet. Hon skriker inte på kvällarna som Karin gjorde. Hon har inte samma problem med magen (än så länge)  TACK OCH LOV!!!!!! Meeeeen hon är lika svårsövd som Karin. Hon somnar i princip bara vid amning. Försöker jag lägga henne någon annanstans efteråt, så är det i princip kört. Det är ju ett litet problem om vi borta. Om man vill lägga i från sig henne vill säga. Annars får man sitta med henne i famnen hela tiden 😴
 
Men hon är ju en bebis och det är okej. Jag är bara så tacksam över lite skrik och inga magproblem. Även hon hol gubbstönar ganska mycket Ingrid också, så tror jag att det beror på nåt annat. 

Idag blir hon en månad. Älskade lilla människa ❤️ Den här månaden har gått så mycket snabbare än Karins första månad. Jag blir lite stressad av det. Jag måste försöka njuta av bebistiden även om det kan vara så frustande ibland. 

Igår åt vi med favoriträtt på hösten, fiskgryta med safran. Men vet ni vad, jag kände INGEN smak. Så sämst. Hade lika gärna kunnat äta fil till middag. Har vi fått Corona eller? 

(null)

(null)

Allmänt | | Kommentera |
Upp