Tisdag

Tråkigt, fast rätt skönt att ett svalare väder drar in över oss. Det får gärna vara lite mulet såhär sista veckan innan semester. Och nu får det faktiskt gärna bli semester. Jag gick mentalt på semester redan i torsdags. Men det finns forfarande att göra  på jobbet, så det är i alla fall bra. 

Det har varit dåligt med uppdatering från bygget på sistone. Och det är för att det går så segt, och är sååå tråkigt. Det har inte alls varit kul att göra detta "grundjobb", inte för Jens i alla fall. Och inte för mig heller som känner att jag inte bidrar. Idag kunde jag i alla fall hjälpa till lite med att fortsätta isolera golvet medan Jens la spån och golvvärme. Lite mer hälften är gjort i alla fall. Men nu kommer vi behöva lägga in en plast i grunden också, vilket inte var tanken från början. När detta moment är över känns det som att vi borde fira lite. Det är verkligen ett delmål som är skönt att checka av på listan. Efter golvvärmen blir det nog mer fokus på väggarna och då är det enklare att se processen. 

Idag köpte jag mig äntligen ett par airpods! 🙌🏼  Jag har tänkt köpa ett par i ett år ungefär, men det har inte blivit av. Dessa hittade jag på en köp- och säljsida och tjänade några hundralappar. De var ändå som nya. "Som nya" betyder att det är använda, ja. Vad äckligt att någon random har haft dom i sina öron kanske ni tänker. Bry mindre, tänker jag, 

Det var allt för ikväll! Hörs! 



Allmänt | | Kommentera |
Upp