Lördag

Semesterdagar rullar på. Idag besökte vi  naturreservatet Sundsjöåsen. Vi passerade bland annat en fäbodvall, en liten tjärn och en övernattningsstuga. I tre timmar var vi ute och gick. Det var fint och mysigt, men inte direkt den bästa stigen. Det var tur att slingan var utmarkerad på träden, annars hade vi garanterat gått vilse eftersom stigen knappt syntes. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I torsdags besökte vi Navaråns naturreservat. Den skogsstigen gick betydligt snabbare att gå, dels pga att den var kortare och dels pga att vi sprang halva vägen. Vi hörde nämligen ett bröl/råmande på väldigt nära håll. Vi blev livrädda och sprang snabbt därifrån. Med Karin på ryggen… usch. Det vill jag aldrig vara med igen 😰😔 Det måste ha varit en björn eller en älg, och jag villl nog inte ens veta vilket.

Men naturreservat var en fin plats och coolt att se alla flodpärlmusslor på botten av ån. Beståndet består tydligen av 200 000 av dessa fridlysta musslor. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Här hemma har Karin börjat krypa lite smått 🥰 Jag trodde faktiskt att hon skulle hoppa över det, nu när hon bara vill gå runt med lära gå-vagnen. Men hon kryper bara en bit, sedan byter hon tillvägagångssätt när inser hon att det går mycket snabbare att åla. 

Karin och jag åkte en sväng till stugan igår. Jag ska nog dit snart igen, för det fanns massor av hallon att plocka och det gäller völ att passa på nu innan det är för sent. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hej då! 
Allmänt | | Kommentera |
Upp