Torsdag

Hej! 

Vilka dagar alltså! Jag gillar ju mest kvällarna. Inget slår ljumma försommarkvällar 😍 Jag njuuuuter. 

Här sitter jag och Sally på altanen och myser en stund efter min springtur. 

(null)

Jag sprang rätt upp i skogen på berget ni ser längst bort i bilden. Det går en skogsväg dit upp och det är väldigt fin utsikt. 
Bilderna gör sig verkligen inte rättvisa, det är mycket maffigare i verkligheten. Man ser till och med Bjärmesjön där uppifrån. 

Jag försökte hitta en väg ner åt andra hållet, för att komma ner på byvägen längre bort. Men jag fick vända, stigen var inge vidare och jag vågade inte chansa. Det fick blir en tur genom Gårdstjärn istället. 

(null)

(null)

Idag har jag och Ingrid hängt med Erica och grabbarna. Ingrid tyckte att det var väldigt intressant med två andra minipersoner. Hon har lite att lära av dom. Ingrid rör sig inte ur fläcken, medan grabbarna var lite överallt och ingentans 

Förut brydde jag mig inte så mycket om att hon inte börjat åla eller krypa än, för hon har ju likom varit nöjd med att sitta eller ligga stilla och leka. Nu har hon däremot börjat bli ganska missnöjd med att hon inte tar sig någonstans och därför kan man knappt lägga ner henne utan att det gnälls längre. Så nu vill jag helst att hon lyckas klura ut hur hon tar sig fram. Hon är ju ändå 9 månader snart. Och det är ju svårt att inte jämföra med Karin som liksom började gå vid 10 månder…

(null)

(null)

(null)

Allmänt | | Kommentera |
Upp